ΦΙΛΤΡΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Ελληνικά

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες για Κύπρο και εξωτερικό τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.sweetvibes.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Τα έξοδα αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν. Η αντικαταβολή για παραδόσεις εντός Ελλάδος χρεώνεται 3€ εξτρά.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

 

Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 5 ευρώ αν η πληρωμή γίνει μέσω PayPal, με τραπεζική κατάθεση ή με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν η πληρωμή γίνει την ώρα της παράδοσης(αντικαταβολή) τα έξοδα αποστολής είναι 7 ευρώ. Για αποστολές στην Κύπρο υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα της courier ή παράδοση στο σπίτι χωρίς εξτρά επιβάρυνση.

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

Τα έξοδα αποστολής είναι 10 ευρώ για αποστολές σε χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!